Bog & idéLisbeth Bender

Bøger skrevet af Lisbeth Bender

Læs mere om Lisbeth Bender
2 produkter
2 produkter
Spillet mellem ørerne.
Spillet mellem ørerne.Lisbeth Bender
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Spillet mellem ørerne.
Spillet mellem ørerne.
Spillet mellem ørerneLisbeth Bender
179,95 DKK
e-bog
(0)
Spillet mellem ørerne

Mere om Lisbeth Bender

Der findes en del bøger skrevet af Lisbeth Bender til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Bender.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Spillet mellem ørerne" udgivet af mellemgaard - "Spillet mellem ørerne." udgivet af Mellemgaard

Mere om Lisbeth Benders bøger

Du kan købe to bøger af Lisbeth Bender her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Lisbeth Bender kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Bender er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af mellemgaard.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lisbeth Benders "Spillet mellem ørerne"

Det er muligt at købe Lisbeth Benders "Spillet mellem ørerne" som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Spillet mellem ørerne" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er mellemgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Lisbeth Bender "Spillet mellem ørerne."

Hos Bog & idé er "Spillet mellem ørerne." tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Mellemgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lisbeth Bender