Bog & idéLotte Davies

Bøger skrevet af Lotte Davies

Læs mere om Lotte Davies
1 produkter
1 produkter
Sund hund
Sund HundLotte Davies
149,95 DKK
EBOG
(1)
Sund Hund

Mere om Lotte Davies

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Lotte Davies. På listen nedenfor finder du de nyeste af Davies' udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sund hund" udgivet af Politikens Forlag - "Sund hund" udgivet af Politikens Forlag

Lotte Davies' bøger

Du kan finde to bøger af Lotte Davies her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Lotte Davies kan købes i flere forskellige formater. Bøgerne af Davies er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Politikens Forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lotte Davies' "Sund hund"

"Sund hund" er tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Sund hund" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Sund hund" af Lotte Davies

Det er muligt at købe Lotte Davies' "Sund hund" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lotte Davies