Bog & idéLouise Nyholm Kallestrup

Bøger skrevet af Louise Nyholm Kallestrup

Læs mere om Louise Nyholm Kallestrup
7 produkter
7 produkter
Evighedernes by Rom
Evighedernes by RomLouise Nyholm Kallestrup og Jesper Majbom Madsen
249,95 DKK
Hardback
(6)
Evighedernes by Rom
Heksejagt
HeksejagtLouise Nyholm Kallestrup
129,95 DKK
Indbundet
(5)
Heksejagt
I pagt med djævelen
I pagt med djævlenLouise N. Kallestrup
39,95 DKK
EBOG
(0)
I pagt med djævlen
Heksejagt
HeksejagtLouise Nyholm Kallestrup
79,95 DKK
EBOG
(5)
Heksejagt
Heksejagt
HeksejagtLouise Nyholm Kallestrup
79,95 DKK
Lydbog
(5)
Heksejagt
Heksejagt
HeksejagtLouise Nyholm Kallestrup
79,95 DKK
EBOG
(5)
Heksejagt
temp nr. 27
temp nr. 27: Tiltrædelsesforelæsning - She’s (not just) a witch! At skrive hekseforfølgelserne ind i historien igenTiltrædelsesforelæsning - She’s (not just) a witch! At skrive hekseforfølgelserne ind i historien igen
29,95 DKK
EBOG
(0)
temp nr. 27: Tiltrædelsesforelæsning - She’s (not just) a witch! At skrive hekseforfølgelserne ind i historien igen

Mere om Louise Nyholm Kallestrup

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Louise Nyholm Kallestrup. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Kallestrups seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Krig, Rom og Cola" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Heksejagt" i serien "100 danmarkshistorier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Heksejagt " i serien "100 danmarkshistorier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Heksejagt" i serien "100 danmarkshistorier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Heksejagt" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "I pagt med djævlen" i serien "En e-bog fra Eksistensen" udgivet af Eksistensen - "Evighedernes by Rom" udgivet af Gads Forlag - "I pagt med Djævelen" udgivet af Forlaget Anis

Bøger skrevet af Louise Nyholm Kallestrup

Louise Nyholm Kallestrup har otte bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Kallestrups bøger fås i flere forskellige formater. Kallestrup har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Louise Nyholm Kallestrups "Krig, Rom og Cola"

Det er muligt at købe Louise Nyholm Kallestrups "Krig, Rom og Cola" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Syddansk Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Louise Nyholm Kallestrup "Heksejagt"

Det er muligt at købe Louise Nyholm Kallestrups "Heksejagt" som lydbog. Fordelen ved at have Louise Nyholm Kallestrups "Heksejagt" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Bogen er en del af Kallestrups serie "100 danmarkshistorier". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Louise Nyholm Kallestrup