Bog & idéMaj Melchior

Bøger skrevet af Maj Melchior

Læs mere om Maj Melchior
0 produkter

Mere om Maj Melchior

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udvalg af bøger af Maj Melchior. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Melchior.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sjov på rejsen, farver" udgivet af Kommaj - "Sjov på rejsen" udgivet af Kommaj

Maj Melchiors bøger

Du kan finde to bøger af Maj Melchior her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Melchior fås kun som paperback. Melchiors bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Kommaj.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sjov på rejsen, farver" af Maj Melchior

Hos Bog & idé er "Sjov på rejsen, farver" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Kommaj, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Maj Melchior "Sjov på rejsen"

Det er muligt at købe Maj Melchiors "Sjov på rejsen" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Kommaj, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Maj Melchior