Bog & idéMaria From og Bo Pedersen

Bøger skrevet af Maria From og Bo Pedersen

Læs mere om Maria From og Bo Pedersen
1 produkter
1 produkter
Broder Theodor
Broder TheodorMaria From og Bo Pedersen
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Broder Theodor

Mere om Maria From og Bo Pedersen

Maria From og Bo Pedersen har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Broder Theodor". Det er Forlaget Momenta, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Maria From og Bo Pedersens "Broder Theodor"

"Broder Theodor" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Momenta.

Endnu en af Maria From og Bo Pedersen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Maria From og Bo Pedersen