Bog & idéMarianne Leth Jørnø

Bøger skrevet af Marianne Leth Jørnø

Læs mere om Marianne Leth Jørnø
4 produkter
4 produkter
Strategisk kommunikation i en ustyrlig tid
Strategisk kommunikation i en ustyrlig tidMarianne Leth Jørnø og Karin Sloth
299,95 DKK
Paperback
(0)
Strategisk kommunikation i en ustyrlig tid
Videnskabsteori for praktikere
Videnskabsteori for praktikereMarianne Leth Jørnø
189,95 DKK
Bog
(0)
Videnskabsteori for praktikere
Brug din viden
Brug din videnMarianne Leth Jørnø
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Brug din viden
Brug din viden II
Brug din viden IIRasmus Leth Jørnø
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Brug din viden II

Mere om Marianne Leth Jørnø

Der er mange bøger af Marianne Leth Jørnø tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Jørnø.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kommunikation i praksis" udgivet af Samfundslitteratur - "Strategisk kommunikation i en ustyrlig tid" udgivet af Samfundslitteratur - "Videnskabsteori for praktikere" udgivet af Gyldendal - "Kommunikation i praksis" udgivet af Samfundslitteratur - "Brug din viden II" udgivet af Gyldendal - "Brug din viden" udgivet af Gyldendal - "Brug din viden" udgivet af Gyldendal Akademisk

Mere om Marianne Leth Jørnøs bøger

Marianne Leth Jørnø har syv bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe Marianne Leth Jørnø bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Jørnø er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Marianne Leth Jørnøs "Kommunikation i praksis"

Det er muligt at købe Marianne Leth Jørnøs "Kommunikation i praksis" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

"Strategisk kommunikation i en ustyrlig tid" af Marianne Leth Jørnø

Det er muligt at købe Marianne Leth Jørnøs "Strategisk kommunikation i en ustyrlig tid" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Leth Jørnø