Bog & idéMartyn Hammersley

Bøger skrevet af Martyn Hammersley

Læs mere om Martyn Hammersley
1 produkter
1 produkter
Kvalitative metoder
Kvalitative metoderPeter Dahler-Larsen
569,95 DKK
Indbundet
(0)
Kvalitative metoder

Mere om Martyn Hammersley

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Martyn Hammersley. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hammersley.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Martyn Hammersleys bøger findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kvalitative metoder" udgivet af Gyldendal - "Evidens og dømmekraft" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Kvalitative metoder" udgivet af HansReitzels - "Feltmetodikk : grunnlaget for feltarbeid og feltforskning" udgivet af Gyldendal akademisk

Mere om Martyn Hammersleys bøger

Du kan bestille fire bøger af Martyn Hammersley her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Hammersleys bøger kommer i forskellige formater. Hammersleys bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Martyn Hammersleys "Kvalitative metoder"

"Kvalitative metoder" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Evidens og dømmekraft" af Martyn Hammersley

Det er muligt at købe Martyn Hammersleys "Evidens og dømmekraft" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af Hammersleys serie "Undervisning og læring". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.
Detaljer
Fulde navn:
Martyn Hammersley