Bog & idéMichael Borre

Bøger skrevet af Michael Borre

Læs mere om Michael Borre
5 produkter
5 produkter
Kirurgi, 3. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kirurgi, 3. udgaveJacob Steinmetz
1259,96 DKK
Hardback
(0)
Kirurgi, 3. udgave
Sygdomslære
SygdomslæreNina Skavlan Godtfredsen
799,95 DKK
Bog
(0)
Sygdomslære
Forskning, kvalitet og klinisk praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forskning, kvalitet og klinisk praksisSøren Barlebo Rasmussen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Forskning, kvalitet og klinisk praksis
Kræftsygepleje
KræftsygeplejeKaren Trier
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Kræftsygepleje
Nefrourologi - i klinisk praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Nefrourologi - i klinisk praksisMichael Borre
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Nefrourologi - i klinisk praksis

Mere om Michael Borre

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Michael Borre. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Borre.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forskning, kvalitet og klinisk praksis" udgivet af Gyldendal - "Kirurgi, 3. udgave" udgivet af FADL's Forlag - "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal - "Sygdomslære" udgivet af Gyldendal - "Kirurgi" udgivet af FADL's Forlag A/S - "Basal radiologi" udgivet af FADL - "Nefrourologi - i klinisk praksis" i serien "Klinisk praksis" udgivet af Gyldendal - "Kirurgi, 2. udgave" udgivet af FADL's Forlag - "Den ældre jernalder på Fyn" i serien "Fyn i fortiden" udgivet af Odense Bys Museer

Mere om Michael Borres bøger

Der er ni tilgængelige udgivelser af Michael Borre hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Borres bøger fås i samtlige formater. Borre har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Michael Borres "Forskning, kvalitet og klinisk praksis"

"Forskning, kvalitet og klinisk praksis" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Michael Borre "Kirurgi, 3. udgave"

"Kirurgi, 3. udgave" kan købes som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er FADL's Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Borre