Bog & idéMichael Petersen

Bøger skrevet af Michael Petersen

Læs mere om Michael Petersen
10 produkter
10 produkter
Spor i naturen
Spor i naturenLars-Henrik Olsen
139,95 DKK
Indbundet
(2)
Spor i naturen
Dæmonprinsen
DæmonprinsenMichael Petersen
39,95 DKK
Hæftet
(0)
Dæmonprinsen
Handelsfyrsten
BOEGERTILSTAERKPRIS
HandelsfyrstenMichael Petersen
33,16 DKK
Hæftet
(0)
Handelsfyrsten
SØ og Å
SØ og ÅMichael Petersen
149,95 DKK
Indbundet
(0)
SØ og Å
Det uhyggelige spøgelse Hubert
Det uhyggelige spøgelse HubertMichael Petersen
29,95 DKK
EBOG
(0)
Det uhyggelige spøgelse Hubert
FRØ I FARE
BOEGERTILSTAERKPRIS
FRØ I FARESusanne Bang
149,36 DKK
Hardback
(0)
FRØ I FARE
Håndbog om beskatning af investeringsforeninger og deres investorer
Håndbog om beskatning af investeringsforeninger og deres investorerMichael Petersen
939,95 DKK
Hardback
(0)
Håndbog om beskatning af investeringsforeninger og deres investorer
Tempelherren
BOEGERTILSTAERKPRIS
TempelherrenMichael Petersen
33,16 DKK
Hæftet
(0)
Tempelherren
Jeppes nye finte
Jeppes nye finteJørn Jensen
119,95 DKK
EBOG
(0)
Jeppes nye finte
Møkkes Bakketop
Møkkes bakketopSøs Beck
79,95 DKK
e-bog
(0)
Møkkes bakketop

Mere om Michael Petersen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Michael Petersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Petersen.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Michael Petersens bøger findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "SØ og Å" udgivet af KOUSTRUP & CO - "Handelsfyrsten -Fejloprettet" udgivet af Alive Tryk - "Det uhyggelige spøgelse Hubert" udgivet af Forlaget Reflector - "Det uhyggelige spøgelse Hubert" udgivet af Forlaget Reflector - "CTI working paper Mobile broadcast concepts and service elements" udgivet af Center for Information and Communication Technologies, Danmarks Tekniske Universitet - "Tempelherren" udgivet af Alive Tryk - "Terranga - paradisøen fra helvede" udgivet af Saxo Publish - "Terranga - paradisøen fra helvede" udgivet af Saxo Publish - "Håndbog om beskatning af investeringsforeninger og deres investorer" udgivet af Karnov Group - "Tempelherren" udgivet af Alive Tryk - "Handelsfyrsten" udgivet af Alive Tryk - "Dæmonprinsen" udgivet af Alive Tryk - "Ulineær optik" udgivet af Polyteknisk Forlag

Bøger af Michael Petersen

Der er 13 tilgængelige udgivelser af Michael Petersen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Michael Petersen fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Petersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Michael Petersens "SØ og Å"

Hos Bog & idé er "SØ og Å" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af KOUSTRUP & CO.

"Handelsfyrsten -Fejloprettet" af Michael Petersen

"Handelsfyrsten -Fejloprettet" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Alive Tryk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Petersen