Bog & idéMichael Steinicke

Bøger skrevet af Michael Steinicke

Læs mere om Michael Steinicke
4 produkter
4 produkter
EU-konkurrenceretten
EU-konkurrencerettenBent Ole Gram Mortensen
1099,95 DKK
Hæftet
(0)
EU-konkurrenceretten
EU Udbudsretten
BOEGERTILSTAERKPRIS
EU UdbudsrettenMichael Steinicke
1124,96 DKK
Hæftet
(0)
EU Udbudsretten
Reguleringen af konkurrence i EU
BOEGERTILSTAERKPRIS
Reguleringen af konkurrence i EUKarsten Engsig Sørensen
899,96 DKK
Hæftet
(0)
Reguleringen af konkurrence i EU
Grundlæggende EU-ret
Grundlæggende EU-retmfl
949,95 DKK
Hæftet
(0)
Grundlæggende EU-ret

Mere om Michael Steinicke

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Michael Steinicke. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Steinicke.
Bøgerne fra Michael Steinicke findes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Dansk Markedsret" udgivet af Djøf Forlag - "Erhvervsretlig øvebog" udgivet af Odense Universitetsforlag - "Reguleringen af konkurrence i EU" udgivet af Djøf Forlag - "Dansk Markedsret" udgivet af Djøf Forlag - "Regulating competition in the EU" udgivet af DJØF - "Introduktion til EU-Konkurrenceretten" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Dansk Markedsret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kommunale aktiviteter" udgivet af Nyt Juridisk Forlag - "Privilegerede virksomheder" udgivet af DJØF

Michael Steinickes bøger

Du kan finde ni bøger af Michael Steinicke her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Steinicke kommer blot som hæftet. Bøgerne af Steinicke er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Michael Steinickes "Dansk Markedsret"

Det er muligt at købe Michael Steinickes "Dansk Markedsret" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Erhvervsretlig øvebog" af Michael Steinicke

Det er muligt at købe Michael Steinickes "Erhvervsretlig øvebog" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Odense Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Steinicke