Bog & idéMikhail M. Bakhtin

Bøger skrevet af Mikhail M. Bakhtin

Læs mere om Mikhail M. Bakhtin
1 produkter
1 produkter
Rum, tid & historie KKK
BOEGERTILSTAERKPRIS
Rum, tid & historie KKKMikhail Bakhtin
240,66 DKK
Hæftet
(0)
Rum, tid & historie KKK

Mere om Mikhail M. Bakhtin

Der er kun én bog af Mikhail M. Bakhtin tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Rum, tid & historie". Det er Klim, der har udgivet den på dansk. "Rum, tid & historie" er desuden en del af serien "Kulturklassiker Klim".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Rum, tid & historie" af Mikhail M. Bakhtin

Hos Bog & idé er "Rum, tid & historie" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Kulturklassiker Klim". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.

Endnu en af Mikhail M. Bakhtin fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mikhail M. Bakhtin