Bog & idéMikkel Vedby

Bøger skrevet af Mikkel Vedby

Læs mere om Mikkel Vedby
1 produkter
1 produkter
Krisesamfundet
BOEGERTILSTAERKPRIS
KrisesamfundetMikkel Vedby
207,46 DKK
Hæftet
(9)
Krisesamfundet

Mere om Mikkel Vedby

Her hos Bog & idé finder du et bredt sortiment af bøger skrevet af Mikkel Vedby. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Vedby.

- "Krisesamfundet" udgivet af Informations Forlag - "Krisesamfundet" udgivet af Informations Forlag - "Krisesamfundet" udgivet af Informations Forlag - "Mellemøsten Nu" udgivet af RÆSONs Forlag - "Afsnit 1: Er fredens tid forbi?" i serien "Moderne Ideer Podcast" udgivet af Informations Forlag - "Moderne Idéer: Hvad er krig og fred i dag?" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den gode krig" udgivet af Gyldendal - "Hvad er krig og fred i dag?" i serien "Moderne Ideer " udgivet af Information - "Specialeserien. Krigens fred" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "RÆSON" udgivet af Ræsons Forlag - "Hvad er krig og fred i dag?" i serien "Moderne Ideer " udgivet af Information - "Verden på flugt" i serien "Artikler fra RÆSON" udgivet af Ræson - "Kampen om Mellemøstens fremtid" udgivet af Ræson - "Hvor står Danmark nu?" udgivet af Ræson

Bøger af Mikkel Vedby

Der er 14 tilgængelige udgivelser af Mikkel Vedby hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Vedbys bøger kommer i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Vedby inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Krisesamfundet" af Mikkel Vedby

Hos Bog & idé er "Krisesamfundet" tilgængelig som lydbog. Du kan også altid have "Krisesamfundet" af Mikkel Vedby med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Informations Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Krisesamfundet" af Mikkel Vedby

Hos Bog & idé er "Krisesamfundet" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Krisesamfundet" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Informations Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Mikkel Vedby