Bog & idéMuniam Alfaker

Bøger skrevet af Muniam Alfaker

Læs mere om Muniam Alfaker
4 produkter
4 produkter
Visionens Bog
Visionens BogMuniam Alfaker
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Visionens Bog
Uventet glæde
Uventet glædeMuniam Alfaker
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Uventet glæde
Sammen
SammenMuniam Alfaker
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Sammen
Barndommens kupé
Barndommens kupéMarianne Larsen
129,95 DKK
Hæftet
(0)
Barndommens kupé

Mere om Muniam Alfaker

Muniam Alfaker har flere bøger, der er til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Alfakers seneste udgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Muniam Alfakers bøger kan købes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Klæder uden krop" udgivet af Politisk revy - "Uventet glæde" udgivet af Politisk Revy - "Visionens Bog" udgivet af politisk revy - "Barndommens kupé" i serien "Ny dansk dramatik" udgivet af Drama - "Barndommens kupé " udgivet af Politisk revy - "Sammen " udgivet af politisk revy

Muniam Alfakers bøger

Muniam Alfaker har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan kun finde Alfakers bøger som hæftet. Derudover er bøgerne fra Alfaker inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Klæder uden krop" af Muniam Alfaker

"Klæder uden krop" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Politisk revy, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på mul.

Muniam Alfaker "Uventet glæde"

"Uventet glæde" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politisk Revy.
Detaljer
Fulde navn:
Muniam Alfaker