Bog & idéMyrna M. Weissman

Bøger skrevet af Myrna M. Weissman

Læs mere om Myrna M. Weissman
0 produkter

Mere om Myrna M. Weissman

Myrna M. Weissman har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Interpersonel psykoterapi". Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Interpersonel psykoterapi" af Myrna M. Weissman

Hos Bog & idé er "Interpersonel psykoterapi" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Myrna M. Weissman skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Myrna M. Weissman