Bog & idéNila Parly

Bøger skrevet af Nila Parly

Læs mere om Nila Parly
3 produkter
3 produkter
Opera
BOEGERTILSTAERKPRIS
OperaNila Parly
82,96 DKK
Hæftet
(0)
Opera
Med dronningen i Det Kongelige Teater
Med dronningen i Det Kongelige TeaterNila Parly
299,95 DKK
Indbundet
(3)
Med dronningen i Det Kongelige Teater
Absolut sang
Absolut sangNila Parly
149,95 DKK
EBOG
(0)
Absolut sang

Mere om Nila Parly

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Nila Parly. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Parlys nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Med dronningen i Det Kongelige Teater" udgivet af Politikens Forlag - "Absolut sang" i serien "Multivers Academic" udgivet af Multivers - "Absolut sang " i serien "Multivers Academic" udgivet af Multivers

Nila Parlys bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Nila Parly hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Nila Parly kommer i samtlige formater. Nila Parly bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Med dronningen i Det Kongelige Teater" af Nila Parly

Det er muligt at købe Nila Parlys "Med dronningen i Det Kongelige Teater" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.

"Absolut sang" af Nila Parly

"Absolut sang" er tilgængelig som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Absolut sang" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af Parlys serie "Multivers Academic". Det er Multivers, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nila Parly