Bog & idéNorman Denzin

Bøger skrevet af Norman Denzin

Læs mere om Norman Denzin
1 produkter
1 produkter
Kvalitative metoder
Kvalitative metoderPeter Dahler-Larsen
569,95 DKK
Indbundet
(0)
Kvalitative metoder

Mere om Norman Denzin

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort sortiment af bøger fra Norman Denzin. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Denzins seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kvalitative metoder" udgivet af Gyldendal - "Kvalitative metoder" udgivet af HansReitzels

Bøger skrevet af Norman Denzin

Du kan købe to bøger af Norman Denzin her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun finde Denzins bøger som indbundet. Denzins bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Norman Denzins "Kvalitative metoder"

Det er muligt at købe Norman Denzins "Kvalitative metoder" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Kvalitative metoder" af Norman Denzin

Hos Bog & idé er "Kvalitative metoder" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Norman Denzin