Bog & idéOmar Omar Khajj¯am

Bøger skrevet af Omar Omar Khajj¯am

Læs mere om Omar Omar Khajj¯am
0 produkter

Mere om Omar Omar Khajj¯am

Der findes en del bøger fra Omar Omar Khajj¯am på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Omar Khajj¯am.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rubáiyát" udgivet af Imprimatur - "Rub¯aij¯at" udgivet af Imprimatur

Omar Omar Khajj¯ams bøger

Omar Omar Khajj¯am har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Omar Khajj¯am kommer kun som paperback. Bøgerne af Omar Khajj¯am er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Imprimatur.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Omar Omar Khajj¯ams "Rubáiyát"

"Rubáiyát" findes på den digitale boghylde som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Imprimatur.

Omar Omar Khajj¯am "Rub¯aij¯at"

Hos Bog & idé er "Rub¯aij¯at" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Imprimatur, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Omar Omar Khajj¯am