Bog & idéPeter Hedegaard

Bøger skrevet af Peter Hedegaard

Læs mere om Peter Hedegaard
0 produkter

Mere om Peter Hedegaard

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort sortiment af bøger af Peter Hedegaard. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Hedegaards seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grundlæggende EU-Forfatnignsret" udgivet af DJØF - "Grundlæggende EU-forfatningsret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Grundlæggende EU-forfatningsret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger skrevet af Peter Hedegaard

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Peter Hedegaard hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan finde Peter Hedegaard bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Hedegaard er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Grundlæggende EU-Forfatnignsret" af Peter Hedegaard

Hos Bog & idé er "Grundlæggende EU-Forfatnignsret" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er DJØF, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Grundlæggende EU-forfatningsret" af Peter Hedegaard

Det er muligt at købe Peter Hedegaards "Grundlæggende EU-forfatningsret" som pdf. Dette er en også en fantastisk bog fra Hedegaard, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Hedegaard