Bog & idéPeter Hyldgård

Bøger skrevet af Peter Hyldgård

Læs mere om Peter Hyldgård
2 produkter
2 produkter
Slip din viden løs
Slip din viden løsPeter Hyldgård
198,00 DKK
e-bog
(0)
Slip din viden løs
Slip din viden løs
BOEGERTILSTAERKPRIS
Slip din viden løsNiles Ebdrup
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Slip din viden løs

Mere om Peter Hyldgård

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Peter Hyldgård. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hyldgård.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lyset fra Bohr" udgivet af Strandberg Publishing - "Slip din viden løs" udgivet af Ajour¤Videnskab.dk - "Slip din viden løs" udgivet af Ajour

Peter Hyldgårds bøger

Du kan bestille tre bøger af Peter Hyldgård her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan finde Peter Hyldgård bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Hyldgård er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Peter Hyldgårds "Lyset fra Bohr"

Hos Bog & idé er "Lyset fra Bohr" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Strandberg Publishing.

"Slip din viden løs" af Peter Hyldgård

"Slip din viden løs" er til salg som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Slip din viden løs" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Det er Ajour¤Videnskab.dk, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Hyldgård