Bog & idéPeter Krustrup og Jens Bangsbo

Bøger skrevet af Peter Krustrup og Jens Bangsbo

Læs mere om Peter Krustrup og Jens Bangsbo
0 produkter

Mere om Peter Krustrup og Jens Bangsbo

Peter Krustrup og Jens Bangsbo har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Boldspil for livet". Det er Frydenlund¤Center for Holdspil og Sundhed, Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Peter Krustrup og Jens Bangsbos "Boldspil for livet"

"Boldspil for livet" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Frydenlund¤Center for Holdspil og Sundhed, Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Peter Krustrup og Jens Bangsbo fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Krustrup og Jens Bangsbo