Bog & idéPeter Petersen

Bøger skrevet af Peter Petersen

Læs mere om Peter Petersen
2 produkter
2 produkter
Paw
BOEGERTILSTAERKPRIS
PawTorry Gredsted
124,46 DKK
Indbundet
(0)
Paw
Recepten på lykke 2.0
STREAM
Recepten på lykke 2.0Jesper Bay-Hansen
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Recepten på lykke 2.0

Mere om Peter Petersen

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udbud af bøger af Peter Petersen. På listen nedenfor finder du de nyeste af Petersens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hjerting og Badehotellet" udgivet af Kleart - "Taxatanker" udgivet af Turbine - "Taxatanker" udgivet af Turbine - "Grænseland, grænsesind, grænsekamp. Erindringer 1918-1964" udgivet af Dansk Historisk Håndbogsforlag - "Nydam offermose " udgivet af Dansk Historisk Håndbogsforlag

Mere om Peter Petersens bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Peter Petersen hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Petersens bøger fås i forskellige formater. Petersens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Peter Petersens "Hjerting og Badehotellet"

Hos Bog & idé er "Hjerting og Badehotellet" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Kleart.

"Taxatanker" af Peter Petersen

Hos Bog & idé er "Taxatanker" tilgængelig som e-bog. Hvis du køber "Taxatanker" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Petersen