Bog & idéPeter Weng (red.)

Bøger skrevet af Peter Weng (red.)

Læs mere om Peter Weng (red.)
1 produkter
1 produkter
Håndbog om matematik i grundskolen
Håndbog om matematik i grundskolenPeter Weng
499,95 DKK
Hardback
(1)
Håndbog om matematik i grundskolen

Mere om Peter Weng (red.)

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Peter Weng (red.), kan du købe et stort udbud online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Håndbog om matematik i grundskolen" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Håndbog om matematik i grundskolen" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Bøger skrevet af Peter Weng (red.)

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Peter Weng (red.) hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Peter Weng (red.) kommer i udvalgte formater. -s bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Peter Weng (red.)s "Håndbog om matematik i grundskolen"

"Håndbog om matematik i grundskolen" er tilgængelig online som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag.

"Håndbog om matematik i grundskolen" af Peter Weng (red.)

Hos Bog & idé er "Håndbog om matematik i grundskolen" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Weng (red.)