Bog & idéPoul Abildgaard

Bøger skrevet af Poul Abildgaard

Læs mere om Poul Abildgaard
6 produkter
6 produkter
Gidslet
GidsletPoul Abildgaard
39,95 DKK
EBOG
(0)
Gidslet
Legendernes tid
TILBUD
Legendernes tidPoul Abildgaard
63,96 DKK79,95 DKK
e-bog
(0)
Legendernes tid
Djævlebaronen
TILBUD
DjævlebaronenPoul Abildgaard
63,96 DKK79,95 DKK
e-bog
(0)
Djævlebaronen
Den grådige greve
TILBUD
Den grådige grevePoul Abildgaard
63,96 DKK79,95 DKK
e-bog
(0)
Den grådige greve
Dødens eliksir
Dødens eliksirPoul Abildgaard
79,95 DKK
e-bog
(0)
Dødens eliksir
Tiderne skifter
Tiderne skifterPoul Abildgaard
139,95 DKK
EBOG
(2)
Tiderne skifter

Mere om Poul Abildgaard

Poul Abildgaard har en del bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Abildgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Djævlebaronen" udgivet af Gyldendal - "Dødens eliksir" udgivet af Gyldendal - "Gidslet" udgivet af Eksistensen - "Tiderne skifter" udgivet af Eksistensen - "Tiderne skifter" udgivet af Eksistensen - "Den grådige greve" udgivet af Svalen - "Djævlebaronen" udgivet af Svalen - "Legendernes tid" udgivet af Svalen - "Dødens eliksir" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal

Bøger af Poul Abildgaard

Der er ni tilgængelige udgivelser af Poul Abildgaard hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Poul Abildgaard kan købes i forskellige formater. Poul Abildgaard bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Djævlebaronen" af Poul Abildgaard

"Djævlebaronen" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Dødens eliksir" af Poul Abildgaard

Det er muligt at købe Poul Abildgaards "Dødens eliksir" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Poul Abildgaard