Bog & idéPoul-Henrik Pedersen

Bøger skrevet af Poul-Henrik Pedersen

Læs mere om Poul-Henrik Pedersen
2 produkter
2 produkter
Med døden som gæst
Med døden som gæstPoul-Henrik Pedersen
139,95 DKK
e-bog
(0)
Med døden som gæst
Banditter i habitter
Banditter i habitter Poul-Henrik Pedersen
149,95 DKK
EBOG
(0)
Banditter i habitter

Mere om Poul-Henrik Pedersen

Der findes flere bøger af Poul-Henrik Pedersen til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Pedersen .
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Banditter i habitter " udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Med døden som gæst" udgivet af mellemgaard

Poul-Henrik Pedersen s bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Poul-Henrik Pedersen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Pedersen s bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Pedersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Banditter i habitter " af Poul-Henrik Pedersen

"Banditter i habitter " findes på den digitale boghylde som ebog. Det betyder, at du kan læse "Banditter i habitter " fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Forlaget Mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Poul-Henrik Pedersen "Med døden som gæst"

Det er muligt at købe Poul-Henrik Pedersen s "Med døden som gæst" som e-bog. Hvis du køber "Med døden som gæst" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Poul-Henrik Pedersen