Bog & idéRikke Strand

Bøger skrevet af Rikke Strand

Læs mere om Rikke Strand
3 produkter
3 produkter
Pigen i kælderen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pigen i kælderenRikke Strand
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Pigen i kælderen
Pigen i kælderen
Pigen i kælderenRikke Strand
49,95 DKK
EBOG
(0)
Pigen i kælderen
Pigen i kælderen
STREAM
Pigen i kælderenRikke Strand
49,95 DKK
Lydbog
(23)
Pigen i kælderen

Mere om Rikke Strand

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt sortiment af bøger skrevet af Rikke Strand. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Strand.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pigen i kælderen" udgivet af Forfatterskabet.dk - "Pigen i kælderen" udgivet af Forfatterskabet.dk - "Pigen i kælderen" udgivet af Forlaget Forfatterskabet.dk

Rikke Strands bøger

Du kan købe tre bøger af Rikke Strand her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan finde Rikke Strand bøger i samtlige formater. Bøgerne af Strand er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Pigen i kælderen" af Rikke Strand

Hos Bog & idé er "Pigen i kælderen" tilgængelig som lydbog. Rikke Strands "Pigen i kælderen" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Det er Forfatterskabet.dk, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Pigen i kælderen" af Rikke Strand

"Pigen i kælderen" er tilgængelig online som ebog. Hvis du køber "Pigen i kælderen" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Forfatterskabet.dk, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rikke Strand