Bog & idéRon Lim

Bøger skrevet af Ron Lim

Læs mere om Ron Lim
2 produkter
2 produkter
No Idea What I'm Doing but F*ck It
No Idea What I'm Doing but F*ck ItRon Lim
239,95 DKK
Hæftet
(0)
No Idea What I'm Doing but F*ck It
Den kosmiske krig
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den kosmiske krigJim Starlin
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Den kosmiske krig

Mere om Ron Lim

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Ron Lim tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Lim.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den kosmiske krig" udgivet af Forlaget Fahrenheit - "Den kosmiske handske" udgivet af Forlaget Fahrenheit

Bøger af Ron Lim

Du kan købe to bøger af Ron Lim her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Lims bøger kommer blot som indbundet. Bøgerne af Lim er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Forlaget Fahrenheit.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ron Lims "Den kosmiske krig"

Det er muligt at købe Ron Lims "Den kosmiske krig" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Det er Forlaget Fahrenheit, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Den kosmiske handske" af Ron Lim

"Den kosmiske handske" kan købes som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Forlaget Fahrenheit, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ron Lim