Bog & idéSaul

Bøger skrevet af Saul

Læs mere om Saul
1 produkter
1 produkter
Spelt
BOEGERTILSTAERKPRIS
SpeltRoger Saul
124,46 DKK
Hæftet
(0)
Spelt

Mere om Saul

Der er forskellige bøger skrevet af Saul tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra -.
Bøgerne fra Saul kan skaffes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Dinnerparty à la perestrojka " udgivet af Taco - "Dekanens december" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Grib dagen" udgivet af Saga - "Humboldts gave" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Washington DC" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing - "Grib dagen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Humboldts gave" udgivet af Saga - "Dekanens december" udgivet af Saga - "Jerusalem tur-retur" udgivet af Saga - "En ung amerikaners eventyr" udgivet af Saga - "Ofret" udgivet af Saga - "Herzog" udgivet af Saga - "Mr. Sammlers planet" udgivet af Saga - "Regnkongen Henderson" udgivet af Saga - "Mosbys erindringer og andre fortællinger" udgivet af Saga - "Ham med foden i spinaten og andre noveller" udgivet af Saga - "Mr. Sammlers planet" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Regnkongen Henderson" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Dyrelort" udgivet af Flachs - "Bellarosa-forbindelsen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Ringen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Dekanens december" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "En ung amerikaners eventyr" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Humboldts gave" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Herzog" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Ofret" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Jerusalem tur-retur" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Ham med foden i spinaten og andre noveller" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Mosbys erindringer og andre fortællinger" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Spelt" udgivet af Jørgen Paludans forlag - "Kebab Connection, Dvd" i serien "Mediepakker" udgivet af Alinea
Og flere udgivelser fra Saul som også kan købes her hos Bog & idé.

Sauls bøger

Der er 31 tilgængelige udgivelser af Saul hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. -s bøger fås i samtlige formater. Saul bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sauls "Dinnerparty à la perestrojka "

Hos Bog & idé er "Dinnerparty à la perestrojka " tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Taco, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Dekanens december" af Saul

"Dekanens december" er tilgængelig som lydbog. Når du køber "Dekanens december" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er færdiggjort. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Saul