Bog & idéSjón

Bøger skrevet af Sjón

Læs mere om Sjón
3 produkter
3 produkter
Skygge-Baldur
Skygge-BaldurSjón
139,95 DKK
Hardback
(5)
Skygge-Baldur
Looking Writing Reading Looking
BOEGERTILSTAERKPRIS
Looking Writing Reading LookingGunnhild Øyehaug
248,96 DKK
Indbundet
(1)
Looking Writing Reading Looking
SCUM Manifest
SCUM ManifestValerie Solanas
79,95 DKK
EBOG
(2)
SCUM Manifest

Mere om Sjón

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udbud af bøger af Sjón. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser -s seneste bøger.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Sjóns bøger tilbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Korngult hår, grå øjne" udgivet af Forlaget Grif - "Looking Writing Reading Looking" udgivet af Strandberg Publishing - "Dea Trier Mørch" udgivet af Strandberg Publishing - "Looking Writing Reading Looking" udgivet af Strandberg Publishing - "Skygge-Baldur" udgivet af C&K - "Offentlighedens rum" udgivet af Forlaget Møllegades Boghandel - "CoDex 1962" udgivet af C & K - "Tusmørkeundere" udgivet af C&K - "Tusmørkeundere" udgivet af Lytteratur - "Skygge-Baldur" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Månesten" udgivet af C&K - "Dine øjne så mig" udgivet af C&K - "Tusmørkeundere" udgivet af C&K Forlag - "Skygge-Baldur" udgivet af Gyldendal

Sjóns bøger

Der er 14 tilgængelige udgivelser af Sjón hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan købe Sjón bøger i et udvalg af formater. -s bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Korngult hår, grå øjne" af Sjón

Hos Bog & idé er "Korngult hår, grå øjne" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Grif.

"Looking Writing Reading Looking" af Sjón

Det er muligt at købe Sjóns "Looking Writing Reading Looking" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Strandberg Publishing, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sjón