Bog & idéStig Hjort

Bøger skrevet af Stig Hjort

Læs mere om Stig Hjort
0 produkter

Mere om Stig Hjort

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udbud af bøger fra Stig Hjort. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Hjort.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sikke en jul!" udgivet af Forlaget Fuente - "Sikke en jul!" udgivet af Fuente. Gopubli.sh

Bøger af Stig Hjort

Du kan finde to bøger af Stig Hjort her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Stig Hjort fås i flere formater. Hjorts bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Stig Hjorts "Sikke en jul!"

Hos Bog & idé er "Sikke en jul!" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget Fuente, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Sikke en jul!" af Stig Hjort

Det er muligt at købe Stig Hjorts "Sikke en jul!" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Fuente. Gopubli.sh.
Detaljer
Fulde navn:
Stig Hjort