Bog & idéSusanne Meelbye

Bøger skrevet af Susanne Meelbye

Læs mere om Susanne Meelbye
0 produkter

Mere om Susanne Meelbye

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Susanne Meelbye. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Meelbyes bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det Perfekte Bedrag" udgivet af Forlaget Meelbye - "Pigen uden iris" udgivet af Forlaget Meelbye - "Mordet på Moster Sagen Genoptaget" udgivet af Forlaget Meelbye

Mere om Susanne Meelbyes bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Susanne Meelbye hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Susanne Meelbye fås i flere forskellige formater. Meelbyes bøger er desuden skrevet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Forlaget Meelbye.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Det Perfekte Bedrag" af Susanne Meelbye

Hos Bog & idé er "Det Perfekte Bedrag" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Det Perfekte Bedrag" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Forlaget Meelbye, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Susanne Meelbye "Pigen uden iris"

Hos Bog & idé er "Pigen uden iris" tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Pigen uden iris" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Meelbye.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Meelbye