Bog & idéThyge Christian Fønss-Lundberg

Bøger skrevet af Thyge Christian Fønss-Lundberg

Læs mere om Thyge Christian Fønss-Lundberg
6 produkter
6 produkter
Mydtskov
MydtskovThyge Christian Fønss-Lundberg
399,95 DKK
Indbundet
(2)
Mydtskov
Kongelige portrætter i 500 år
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kongelige portrætter i 500 årThyge Christian Fønss-Lundberg
290,46 DKK
Indbundet
(0)
Kongelige portrætter i 500 år
Tuxen
BOEGERTILSTAERKPRIS
TuxenLise Svanholm og Thyge Christian Fønss-Lundberg
331,96 DKK
Indbundet
(2)
Tuxen
Laurits Tuxen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Laurits TuxenLise Svanholm og Thyge Christian Fønss-Lundberg
331,96 DKK
Indbundet
(0)
Laurits Tuxen
Kluge
KlugeThyge Christian Fønss-Lundberg
599,95 DKK
Indbundet
(5)
Kluge
Jens Juel
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jens JuelAnna Schram Vejlby
497,96 DKK
Indbundet
(4)
Jens Juel

Mere om Thyge Christian Fønss-Lundberg

Der er forskellige bøger af Thyge Christian Fønss-Lundberg tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Fønss-Lundberg.
Bøgerne fra Thyge Christian Fønss-Lundberg tilbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Jens Juel" udgivet af Grønningen 1 - "Kluge" udgivet af Frydenlund - "Kongelige portrætter i 500 år" udgivet af Frydenlund - "Laurits Tuxen" udgivet af Frydenlund - "Regal Faces" udgivet af kleart - "Tuxen" udgivet af Frydenlund

Thyge Christian Fønss-Lundbergs bøger

Thyge Christian Fønss-Lundberg har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun finde Fønss-Lundbergs bøger som indbundet. Fønss-Lundbergs bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Jens Juel" af Thyge Christian Fønss-Lundberg

Hos Bog & idé er "Jens Juel" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Grønningen 1, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Thyge Christian Fønss-Lundberg "Kluge"

Hos Bog & idé er "Kluge" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund.
Detaljer
Fulde navn:
Thyge Christian Fønss-Lundberg