Bog & idéTine Brøndum

Bøger skrevet af Tine Brøndum

Læs mere om Tine Brøndum
1 produkter
1 produkter
Interkulturel didaktik
Interkulturel didaktikTine Brøndum
459,95 DKK
EBOG
(0)
Interkulturel didaktik

Mere om Tine Brøndum

Hvis du mangler en bog af Tine Brøndum, kan du vælge i mellem et bredt udvalg tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Brøndum.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Interkulturel didaktik" udgivet af Frydenlund - "Fortællinger mellem erindring og forventning" udgivet af Syddansk Universitet, Uddannelsesvidenskab - "Af jord" udgivet af Samleren

Bøger skrevet af Tine Brøndum

Tine Brøndum har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Brøndums bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Brøndum er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Interkulturel didaktik" af Tine Brøndum

"Interkulturel didaktik" findes på den digitale boghylde som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund.

Tine Brøndum "Fortællinger mellem erindring og forventning"

"Fortællinger mellem erindring og forventning" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Syddansk Universitet, Uddannelsesvidenskab.
Detaljer
Fulde navn:
Tine Brøndum