Bog & idéTroels Fage Hedegaard

Bøger skrevet af Troels Fage Hedegaard

Læs mere om Troels Fage Hedegaard
2 produkter
2 produkter
Survey
SurveyClaus D. Hansen
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Survey
Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017
Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017Rune Stubager
349,95 DKK
Hæftet
(1)
Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017

Mere om Troels Fage Hedegaard

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Troels Fage Hedegaard. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hedegaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017" udgivet af Gyldendal - "Survey" i serien "Samfundsvidenskabernes metoder" udgivet af Gyldendal

Troels Fage Hedegaards bøger

Du kan bestille to bøger af Troels Fage Hedegaard her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Hedegaard kommer blot som hæftet. Bøgerne af Hedegaard er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Troels Fage Hedegaards "Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017"

Hos Bog & idé er "Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Survey" af Troels Fage Hedegaard

Hos Bog & idé er "Survey" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Samfundsvidenskabernes metoder". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Troels Fage Hedegaard