Bog & idéUlla Feldt-Rasmussen (red.)

Bøger skrevet af Ulla Feldt-Rasmussen (red.)

Læs mere om Ulla Feldt-Rasmussen (red.)
0 produkter

Mere om Ulla Feldt-Rasmussen (red.)

Ulla Feldt-Rasmussen (red.) har flere bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser -s udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicin, 3. udgave" udgivet af FADL's Forlag - "Medicin, 2. udgave" udgivet af FADL's Forlag

Bøger af Ulla Feldt-Rasmussen (red.)

Der er to tilgængelige bøger af Ulla Feldt-Rasmussen (red.) hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. -s bøger kommer kun som hardback. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: FADL's Forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ulla Feldt-Rasmussen (red.)s "Medicin, 3. udgave"

Hos Bog & idé er "Medicin, 3. udgave" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er FADL's Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Medicin, 2. udgave" af Ulla Feldt-Rasmussen (red.)

"Medicin, 2. udgave" er til salg som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er FADL's Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ulla Feldt-Rasmussen (red.)