Bog & idéVygotskij Lindqvist

Bøger skrevet af Vygotskij Lindqvist

Læs mere om Vygotskij Lindqvist
1 produkter
1 produkter
Vygotskij om læring som udviklingsvilkår
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vygotskij om læring som udviklingsvilkårVygotskij Lindqvist
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Vygotskij om læring som udviklingsvilkår

Mere om Vygotskij Lindqvist

Der er kun én bog af Vygotskij Lindqvist tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Vygotskij om læring som udviklingsvilkår". Den er udgivet af Klim på dansk. "Vygotskij om læring som udviklingsvilkår" er desuden en del af serien "Pædagogiske linjer.".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Vygotskij Lindqvists "Vygotskij om læring som udviklingsvilkår"

Det er muligt at købe Vygotskij Lindqvists "Vygotskij om læring som udviklingsvilkår" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Pædagogiske linjer.". Det er Klim, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Vygotskij Lindqvist skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Vygotskij Lindqvist