Bog & idéYingze Zhang

Bøger skrevet af Yingze Zhang

Læs mere om Yingze Zhang
0 produkter

Mere om Yingze Zhang

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Yingze Zhang. Det er "Clinical Epidemiology of Orthopaedic Trauma". Det er Thieme Medical Publishers, der har publiceret den på engelsk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Yingze Zhangs "Clinical Epidemiology of Orthopaedic Trauma"

Det er muligt at købe Yingze Zhangs "Clinical Epidemiology of Orthopaedic Trauma" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Thieme Medical Publishers.

Endnu en af Yingze Zhang skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Yingze Zhang