Puslespil fra Educa

Educa puslespil

At lægge et puslespil er det perfekte tidsfordriv – du har mulighed for at skabe et smukt motiv ud af massevis af brikker, samtidig med at du får en rolig stund. Selvom visse puslespil tager lang tid, så er det som regel enormt hyggeligt, og det smukke samlede motiv er belønningen i sig selv.

Puslespillene fra Educa har flotte og detaljerede motiver, som gør det til en drøm at lægge puslespil. Nyd det fine motiv i takt med at det samles foran dig, og klap dig selv på skulderen når du har samlet et af de helt store puslespil med 1000 brikker.

Ligegyldigt om du er en øvet puslespilslægger, eller du vil starte let ud, så er der helt sikkert et Educa puslespil for dig. Hvis du har mod på en puslespilsudfordring, så har Educa mange fine puslespil med 1000 brikker. Der er adskillig forskellige motiver i sprudlende farver og med livagtige motiver, så uanset om du er vild med dyremotiver, storbybilleder eller seværdigheder, så finder du et Educa puslespil der falder i din smag her hos Bog & idé.

Educa har puslespil for både store og små. Børnene kan f.eks. kaste sig over et af de velkendte motiver fra Cars filmene med 25 brikker. I takt med at børnene bliver større og mere øvet, så kan sværhedsgraden stige til 48 brikker og efterfølgende 100 eller 200 brikker.

Puslespilslægning kan både være et individuelt og et fælles projekt. Hvis du trænger til fred, ro og fordybelse så er det oplagt at sætte sig alene med et puslespil. Har du mere lyst til at samle familien om et af de store puslespil og se motivet komme til live efterhånden som i får samlet flere og flere brikker, så er det bestemt også en mulighed.