Bog & idéAgnieszka Opolska

Bøger skrevet af Agnieszka Opolska

Læs mere om Agnieszka Opolska
3 produkter
3 produkter
Marion
MarionAgnieszka Opolska
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Marion
Ari
AriAgnieszka Opolska
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Ari
Skrzydła
SkrzydłaAgnieszka Opolska
19,95 DKK
Lydbog
(0)
Skrzydła

Mere om Agnieszka Opolska

Hvis du er på jagt efter en bog af Agnieszka Opolska, kan du købe et bredt udbud tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Opolskas udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig pol.
- "Skrzydła" i serien "Siła jej piękna" udgivet af SAGA Egmont - "Ari" i serien "Ari" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Agnieszka Opolskas bøger

Agnieszka Opolska har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Opolska som lydbog. Derudover er bøgerne fra Opolska inddelt i serier, og så er bøgerne udgivet af SAGA Egmont.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Skrzydła" af Agnieszka Opolska

Det er muligt at købe Agnieszka Opolskas "Skrzydła" som lydbog. Du kan derudover altid have "Skrzydła" af Agnieszka Opolska med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er med i serien "Siła jej piękna". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på pol.

"Ari" af Agnieszka Opolska

"Ari" kan købes online som lydbog. Fordelen ved at have Agnieszka Opolskas "Ari" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Bogen er med i serien "Ari". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på pol.
Detaljer
Fulde navn:
Agnieszka Opolska