Bog & idéAlfred Josefsen

Bøger skrevet af Alfred Josefsen

Læs mere om Alfred Josefsen
5 produkter
5 produkter
Ledelsesteamet gentænkt
Ledelsesteamet gentænktAnders Trillingsgaard
409,95 DKK
Hæftet
(3)
Ledelsesteamet gentænkt
Min passion for ledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Min passion for ledelseAlfred Josefsen
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Min passion for ledelse
Ledelse i virkeligheden
Ledelse i virkelighedenAlfred Josefsen
269,95 DKK
Hæftet
(2)
Ledelse i virkeligheden
Kære Irma
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kære IrmaAlfred Josefsen
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Kære Irma
I ØJENHØJDE
BOEGERTILSTAERKPRIS
I ØJENHØJDEAlfred Josefsen
224,96 DKK
Hæftet
(0)
I ØJENHØJDE

Mere om Alfred Josefsen

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Alfred Josefsen, finder du et stort sortiment tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Josefsens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ledelse i virkeligheden" udgivet af Alfred AS - "I øjenhøjde" udgivet af Alfred - "Min passion for ledelse" udgivet af Alfred - "Min passion for ledelse" udgivet af Gyldendal Business - "Kære Irma" udgivet af Sebecca

Alfred Josefsens bøger

Du kan købe fem bøger af Alfred Josefsen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Josefsen fås bare som hæftet. Josefsens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Alfred Josefsens "Ledelse i virkeligheden"

"Ledelse i virkeligheden" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Alfred AS, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Alfred Josefsen "I øjenhøjde"

"I øjenhøjde" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alfred.
Detaljer
Fulde navn:
Alfred Josefsen