Bog & idéAnders D. Henriksen

Bøger skrevet af Anders D. Henriksen

Læs mere om Anders D. Henriksen
1 produkter
1 produkter
Sydsjællandske Soldaterforeningers Centralsammenslutning 1921-1996
Sydsjællandske Soldaterforeningers Centralsammenslutning 1921-1996 Anders D. Henriksen
159,95 DKK
Indbundet
(0)
Sydsjællandske Soldaterforeningers Centralsammenslutning 1921-1996

Mere om Anders D. Henriksen

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Anders D. Henriksen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Henriksen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Frivillig leder" udgivet af Handelshøjskolens Forlag - "Table jam 231" udgivet af Devantier - "Sydsjællandske Soldaterforeningers Centralsammenslutning 1921-1996 " udgivet af Devantier - "Gardehusarkasernen den 29. august 1943 " udgivet af Devantier

Anders D. Henriksens bøger

Anders D. Henriksen har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Anders D. Henriksen kommer i udvalgte formater. Henriksens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anders D. Henriksens "Frivillig leder"

Hos Bog & idé er "Frivillig leder" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Handelshøjskolens Forlag.

"Table jam 231" af Anders D. Henriksen

Det er muligt at købe Anders D. Henriksens "Table jam 231" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Det er Devantier, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anders D. Henriksen