Bog & idéAnders Horsbøl

Bøger skrevet af Anders Horsbøl

Læs mere om Anders Horsbøl
1 produkter
1 produkter
Klassisk og moderne medieteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne medieteoriMikkel Flyverbom
552,46 DKK
Hæftet
(0)
Klassisk og moderne medieteori

Mere om Anders Horsbøl

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Anders Horsbøl. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Horsbøl.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassisk og moderne medieteori" udgivet af Gyldendal - "Diskurs og praksis" udgivet af Samfundslitteratur - "Diskurs og praksis" udgivet af Samfundslitteratur - "Klimaforandringer og hverdagsliv" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Genveje til et kryds" udgivet af Aalborg Universitetsforlag

Bøger af Anders Horsbøl

Anders Horsbøl har fem bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan finde Anders Horsbøl bøger i samtlige formater. Bøgerne af Horsbøl er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anders Horsbøls "Klassisk og moderne medieteori"

"Klassisk og moderne medieteori" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Anders Horsbøl "Diskurs og praksis"

"Diskurs og praksis" kan købes som pdf. Endnu en af Anders Horsbøl skønne bøger, som er værd at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Horsbøl