Bog & idéAnders Juhl Rasmussen

Bøger skrevet af Anders Juhl Rasmussen

Læs mere om Anders Juhl Rasmussen
5 produkter
5 produkter
Syg litteratur
BOEGERTILSTAERKPRIS
Syg litteraturAnne-Marie Mai
169,96 DKK
Hæftet
(1)
Syg litteratur
Samlede digte
Samlede digteGustaf Munch-Petersen
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Samlede digte
Arena-modernisme
BOEGERTILSTAERKPRIS
Arena-modernismeAnders Juhl Rasmussen
297,46 DKK
Hæftet
(0)
Arena-modernisme
Arena-modernisme
ArenamodernismeAnders Juhl Rasmussen
49,95 DKK
e-bog
(0)
Arenamodernisme
Narrativ medicin
Narrativ medicinAnders Juhl Rasmussen
169,95 DKK
EBOG
(0)
Narrativ medicin

Mere om Anders Juhl Rasmussen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Anders Juhl Rasmussen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Rasmussens bogudgivelser.
Bøgerne fra Anders Juhl Rasmussen udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Enhver sygdom er en fortælling" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Narrative Medicine" udgivet af Gads Forlag - "Danske forfatterarkiver" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Under stadig skælven" i serien "University of Southern Denmark studies in Scandinavian languages and literatures" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Arenamodernisme" udgivet af Gyldendal - "Arena-modernisme" udgivet af Gyldendal

Mere om Anders Juhl Rasmussens bøger

Anders Juhl Rasmussen har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Anders Juhl Rasmussen bøger i samtlige formater. Rasmussen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Enhver sygdom er en fortælling" af Anders Juhl Rasmussen

Hos Bog & idé er "Enhver sygdom er en fortælling" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på mul og er udgivet af Syddansk Universitetsforlag.

"Narrative Medicine" af Anders Juhl Rasmussen

"Narrative Medicine" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gads Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Juhl Rasmussen