Bog & idéAnders Kruse Ljungdalh

Bøger skrevet af Anders Kruse Ljungdalh

Læs mere om Anders Kruse Ljungdalh
2 produkter
2 produkter
Opmærksomhedsbegrebets historie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Opmærksomhedsbegrebets historieAnders Kruse Ljungdalh
195,46 DKK
Hæftet
(1)
Opmærksomhedsbegrebets historie
Opmærksomhedsbegrebets historie
Opmærksomhedsbegrebets historieAnders Kruse Ljungdalh
89,95 DKK
EBOG
(1)
Opmærksomhedsbegrebets historie

Mere om Anders Kruse Ljungdalh

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Anders Kruse Ljungdalh. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Ljungdalhs nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Opmærksomhedsbegrebets historie" i serien "Asterisk" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Opmærksomhedsbegrebets historie" i serien "Asterisk 14" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Uddannelsesvidenskab" udgivet af Samfundslitteratur

Anders Kruse Ljungdalhs bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Anders Kruse Ljungdalh hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Ljungdalhs bøger kommer i flere formater. Ljungdalh har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Opmærksomhedsbegrebets historie" af Anders Kruse Ljungdalh

Det er muligt at købe Anders Kruse Ljungdalhs "Opmærksomhedsbegrebets historie" som ebog. "Opmærksomhedsbegrebets historie" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Ljungdalhs serie "Asterisk". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Opmærksomhedsbegrebets historie" af Anders Kruse Ljungdalh

Det er muligt at købe Anders Kruse Ljungdalhs "Opmærksomhedsbegrebets historie" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Asterisk 14". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Kruse Ljungdalh