Bog & idéAnders Langballe

Bøger skrevet af Anders Langballe

Læs mere om Anders Langballe
2 produkter
2 produkter
FORFRA
FORFRAAnders Langballe
149,95 DKK
Lydbog
(6)
FORFRA
FORFRA
FORFRAAnders Langballe
149,95 DKK
EBOG
(6)
FORFRA

Mere om Anders Langballe

Der findes forskellige bøger fra Anders Langballe tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Langballe.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "FORFRA" udgivet af Forlaget 28B - "FORFRA" udgivet af Forlaget 28B

Bøger skrevet af Anders Langballe

Anders Langballe har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Langballes bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Langballe er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Forlaget 28B.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anders Langballes "FORFRA"

Hos Bog & idé er "FORFRA" tilgængelig som lydbog. Med Anders Langballes "FORFRA" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Forlaget 28B, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"FORFRA" af Anders Langballe

Hos Bog & idé er "FORFRA" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget 28B.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Langballe