Bog & idéAnders Rosendahl

Bøger skrevet af Anders Rosendahl

Læs mere om Anders Rosendahl
1 produkter
1 produkter
Synkronicitet
SynkronicitetAnders Rosendahl
219,95 DKK
Hæftet
(0)
Synkronicitet

Mere om Anders Rosendahl

Her hos Bog & idé ser du et stort sortiment af bøger af Anders Rosendahl. På listen nedenfor har du Rosendahls seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Synkronicitet" udgivet af Akademeia Astrologica - "Synkronicitet" i serien "Akademisk bibliotek" udgivet af Museum Astrologicum

Bøger af Anders Rosendahl

Du kan finde to bøger af Anders Rosendahl her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun bestille Rosendahls bøger som hæftet. Bøgerne af Rosendahl er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anders Rosendahls "Synkronicitet"

Hos Bog & idé er "Synkronicitet" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Akademeia Astrologica, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Anders Rosendahl "Synkronicitet"

Det er muligt at købe Anders Rosendahls "Synkronicitet" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Rosendahls serie "Akademisk bibliotek". Det er Museum Astrologicum, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Rosendahl