Bog & idéAndreas Vermehren Holm

Bøger skrevet af Andreas Vermehren Holm

Læs mere om Andreas Vermehren Holm
10 produkter
10 produkter
Bæreposeteorien om fiktion
Bæreposeteorien om fiktionUrsula K. Le Guin
79,95 DKK
Hæftet
(1)
Bæreposeteorien om fiktion
Breve til en ung digter
Breve til en ung digterRainer Maria Rilke
179,95 DKK
Hæftet
(2)
Breve til en ung digter
Pueri
PueriJesper Brygger
299,95 DKK
Hardback
(3)
Pueri
Om ikke at læse science fiction
Om ikke at læse science fictionUrsula K. Le Guin
89,95 DKK
Hæftet
(0)
Om ikke at læse science fiction
Trial and Eros
Trial and ErosCia Rinne
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Trial and Eros
Metanoia-trilogien
BOEGERTILSTAERKPRIS
Metanoia-trilogienAndreas Vermehren Holm
67,96 DKK
Hæftet
(1)
Metanoia-trilogien
Sprog Død Nat Udenfor
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sprog Død Nat UdenforPeter Waterhouse
169,96 DKK
Hardback
(3)
Sprog Død Nat Udenfor
Konens historie
Konens historieUrsula K. Le Guin
69,95 DKK
Hæftet
(1)
Konens historie
Skamfulde Pompeji
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skamfulde PompejiTone Hødnebø
76,46 DKK
Hæftet
(0)
Skamfulde Pompeji
Metanoia-trilogien
Metanoia-trilogienAndreas Vermehren Holm
199,95 DKK
Hardback
(0)
Metanoia-trilogien

Mere om Andreas Vermehren Holm

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Andreas Vermehren Holm. På listen nedenfor finder du Holms nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Alle tegn i samme nat" udgivet af Tredje september - "Ny Jord 1-2" udgivet af Forlaget Virkelig - "Vågen og ingen" udgivet af Tredje September - "Skabningernes lovsang" udgivet af H//O//F - "I de levende jordlags tidsalder" udgivet af Catalyst Press - "Det åbne værks poetik" udgivet af Catalyst Press - "Kimene" udgivet af Catalyst - "UTOPIA" i serien "Bestiarium signatur" udgivet af Aviary Press Editions - "Planetariske væsen" udgivet af H//O//F - "Antropocæn kreatur" udgivet af H//O//F - "Mørkningen" udgivet af Lord Jim Publishing - "Alene og dagen" i serien "Bestiarium signatur" udgivet af Bestiarium Signatur - "Jakob og englen" udgivet af Virkelig - "Prometheus" udgivet af Virkelig - "Antropocæn kreatur" udgivet af H/O/F - "Palimpsest" udgivet af Aviary Press

Andreas Vermehren Holms bøger

Der er 16 tilgængelige bogudgivelser af Andreas Vermehren Holm hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan finde Andreas Vermehren Holm bøger i samtlige formater. Andreas Vermehren Holm bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Andreas Vermehren Holms "Alle tegn i samme nat"

Hos Bog & idé er "Alle tegn i samme nat" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Tredje september.

Andreas Vermehren Holm "Ny Jord 1-2"

"Ny Jord 1-2" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Virkelig.
Detaljer
Fulde navn:
Andreas Vermehren Holm