Bog & idéAngelica Kjos

Bøger skrevet af Angelica Kjos

Læs mere om Angelica Kjos
1 produkter
1 produkter
Slipp meg fri : om terapien etter seksuelle overgrep og vold
Slipp meg fri : om terapien etter seksuelle overgrep og voldAngelica Kjos
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Slipp meg fri : om terapien etter seksuelle overgrep og vold

Mere om Angelica Kjos

Du kan kun finde en enkelt bog af Angelica Kjos her hos Bog & idé. Bogen hedder "Slipp meg fri : om terapien etter seksuelle overgrep og vold". Det er Cappelen Damm Akademisk, der har publiceret den på norsk bokmål.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Angelica Kjos' "Slipp meg fri : om terapien etter seksuelle overgrep og vold"

"Slipp meg fri : om terapien etter seksuelle overgrep og vold" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Cappelen Damm Akademisk, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.

Endnu en af Angelica Kjos fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Angelica Kjos