Bog & idéAnn-Katrin Svensson

Bøger skrevet af Ann-Katrin Svensson

Læs mere om Ann-Katrin Svensson
1 produkter
1 produkter
Med alla barn i fokus - om förskolans roll i flerspråkiga barns språkutveckling
Med alla barn i fokus - om förskolans roll i flerspråkiga barns språkutvecklingAnn-Katrin Svensson
45,95 DKK
EBOG
(0)
Med alla barn i fokus - om förskolans roll i flerspråkiga barns språkutveckling

Mere om Ann-Katrin Svensson

Hvis du leder efter en bog af Ann-Katrin Svensson, tilbyder vi et stort udbud online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Svensson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Med alla barn i fokus - om förskolans roll i flerspråkiga barns språkutveckling" udgivet af Dafolo A/S - "Barnets sproglige miljø - fra ord til mening" i serien "Sprog, udvikling og læring" udgivet af Dafolo

Mere om Ann-Katrin Svenssons bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Ann-Katrin Svensson hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Svenssons bøger kommer i et udvalg af formater. Svenssons bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ann-Katrin Svenssons "Med alla barn i fokus - om förskolans roll i flerspråkiga barns språkutveckling"

Hos Bog & idé er "Med alla barn i fokus - om förskolans roll i flerspråkiga barns språkutveckling" tilgængelig som ebog. "Med alla barn i fokus - om förskolans roll i flerspråkiga barns språkutveckling" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo A/S.

Ann-Katrin Svensson "Barnets sproglige miljø - fra ord til mening"

Det er muligt at købe Ann-Katrin Svenssons "Barnets sproglige miljø - fra ord til mening" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er en del af serien "Sprog, udvikling og læring". Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ann-Katrin Svensson