Bog & idéAnna Lei Stoustrup

Bøger skrevet af Anna Lei Stoustrup

Læs mere om Anna Lei Stoustrup
1 produkter
1 produkter
Vej din mad og tab dig
Vej din mad og tab digAnna Lei Stoustrup
79,95 DKK
e-bog
(0)
Vej din mad og tab dig

Mere om Anna Lei Stoustrup

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Anna Lei Stoustrup. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Stoustrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vej din mad og tab dig" udgivet af Gyldendal - "Matematisk vægttab" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Anna Lei Stoustrup

Anna Lei Stoustrup har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Anna Lei Stoustrup bøger i forskellige formater. Stoustrups bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Vej din mad og tab dig" af Anna Lei Stoustrup

Hos Bog & idé er "Vej din mad og tab dig" tilgængelig som e-bog. Med "Vej din mad og tab dig" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Matematisk vægttab" af Anna Lei Stoustrup

Det er muligt at købe Anna Lei Stoustrups "Matematisk vægttab" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anna Lei Stoustrup