Bog & idéAnna Meeuwisse

Bøger skrevet af Anna Meeuwisse

Læs mere om Anna Meeuwisse
1 produkter
1 produkter
Perspektiver på sociale problemer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Perspektiver på sociale problemerAnna Meeuwisse
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Perspektiver på sociale problemer

Mere om Anna Meeuwisse

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Anna Meeuwisse. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Meeuwisses nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Perspektiver på sociale problemer" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Behandling i socialt arbejde" udgivet af HansReitzels

Bøger af Anna Meeuwisse

Du kan bestille tre bøger af Anna Meeuwisse her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Meeuwisse som hæftet. Bøgerne af Meeuwisse er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anna Meeuwisses "Perspektiver på sociale problemer"

Det er muligt at købe Anna Meeuwisses "Perspektiver på sociale problemer" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Socialpædagogisk Bibliotek". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Anna Meeuwisse "Socialt arbejde"

"Socialt arbejde" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Anna Meeuwisse